IntuisjonHva er intuisjon? Filosofene har vært opptatt av intuisjon i tusenvis av år, psykologene i flere hundre år og alternativbransjen trekker store veksler på den. Hvor god er din intuisjon? Her finner du en test som kanskje kan avdekke svaret.

 

Dette er en test som er hentet fra Malcolm Westcott og hans bok "Toward a Contemporary Psychology of Intuition", fra 1968. Den er sett på som en av de aller første seriøse bøkene om intuisjon. I den beskrev han en test hvor han viste fram begynnelsen på en tegning - egentlig bare noen streker på et ark. Hva tror du dette skal bli, var spørsmålet til elevene hans. Etter hvert viste han fram tegninger hvor figuren eller bildet stadig ble tydeligere.

Astrologiskolen Herkules deltok på NRK i Schrødingers katt og da ble det laget en slik test. Klikk på tegningene i rekkefølge, gå tilbake og klikk på neste. Hva skal dette bli?

 

 

En litt annen måte å teste intuisjonen på er å gjette stjernetegn på fremmede mennesker. Klarer du det? Les mer om intuisjon på www.intuisjon.com.

 

 

ASTROLOGISKOLEN HERKULES AS 
Hospitsveien 1C  0789 Oslo  Tlf 22494951 - 99726470